Канада гарантуватиме довгострокову підтримку України – Трюдо

Канада гарантуватиме довгострокову підтримку України – Трюдо

Канада змінює свій підхід до надання багаторічної допомоги, гарантуючи Україні передбачувану підтримку, «необхідну їй для довгострокового успіху».

Про це повідомив Прем'єр Канади Джастін Трюдо під час під час спільної з Президентом України Володимиром Зеленським пресконференції.

У рамках цього підходу я оголошую про виділення 650 млн канадських доларів нової військової допомоги протягом наступних трьох років на постачання Україні 50 одиниць бронетехніки, включаючи броньовані машини медичної евакуації, які будуть побудовані канадськими робітниками в Онтаріо, – наголосив Трюдо.

Канада також надасть інструкторів з навчання пілотів та технічного обслуговування для спільної коаліції щодо винищувачів F-16. А також надаватиме підтримку з технічного обслуговування танків leopard, сказав прем’єр.

Також Канада передасть Україні 35 дронів, оснащених камерами високої роздільної здатності та легкі транспортні засоби та боєприпаси.

Нагадаємо, Україна планує запустити ринок послуг із гуманітарного розмінування через Prozorro

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми
На проспекті Свободи не розминулися 2 автівки, а під час спілкування з винуватцем аварії правоохоронці помітили в нього ознаки алкосп’яніння
Loading...
Load next