Україна планує запустити ринок послуг із гуманітарного розмінування через Prozorro

Україна планує запустити ринок послуг із гуманітарного розмінування через Prozorro

Ринок послуг із гуманітарного розмінування через Prozorro має суттєво прискорити процес очищення земель.

Про це повідомив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Україна запустить ринок послуг із гуманітарного розмінування через Prozorro. Зокрема розробляємо механізм компенсації аграріям та стратегічним підприємствам витрат за розмінування, ‒ заявив  Шмигаль.

Відомо, що аграрна або інша компанія через Prozorro закуповує послугу розмінування, то отримує цю послугу та відповідний сертифікат від офіційно ліцензованого оператора. У такому разі держава буде повністю або частково компенсувати витрати.

Це має суттєво прискорити процес очищення земель там, де це можливо. У проєкті бюджету на 2024 рік ми заклали 2 млрд грн на гуманітарне розмінування.

Нагадаємо, Байден пообіцяв Зеленському маленьку партію ATACMS – ЗМІ

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Повномасштабне вторгнення може статися вже в лютому, але не пізніше за березень, - Bild Повномасштабне вторгнення може статися вже в лютому, але не пізніше за березень, - Bild
Німецьке видання Bild оприлюднило плани Росії, за якими вона планує встановити в Києві маріонетковий уряд та приєднати Україну до Союзної держави РФ та Білоруссю.
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
Loading...
Load next