Окупанти планують вивезти музейні експонати з окупованого Севастополя до рф

Окупанти планують вивезти музейні експонати з окупованого Севастополя до рф

Росіяни планують вивести з тимчасово окупованого Севастополя українські музейні експонати. Відомо, що вони це робитимуть під виглядом евакуації.

Про це повідомляє Міністерство надзвичайних справ рф.

У пам'ятці для надзвичайників зазначається, що найважливішим завданням для цивільної оборони є евакуація населення, матеріальних і культурних цінностей у безпечні райони.

Воно вирішується як завчасно в мирний час, так і під час введення в дію планів ЦО. Полягає в плануванні, підготовці та проведенні евакуації, підготовці безпечних районів для розміщення населення, а також створенні та організації діяльності евакуаційних органів, - йдеться у заяві. 

Нагадаємо, У МАГАТЕ підтвердили замінування Запорізької АЕС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next