На Черкащині чоловік з сокирою накинувся на поліцейського

На Черкащині чоловік з сокирою накинувся на поліцейського

На Черкащині чоловік з сокирою накинувся на співробітника поліції. Інцидент трапився у селі Вільхівчик Звенигородського району.

Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції.

За даними правоохоронців, місцева жителька викликала поліцію через нетверезих людей, які займалися хуліганством.

Правоохоронці намагалися вгамувати чоловіків та один із них не відреагував на законні вимоги. Почав чинити опір й схопивши сокиру, вдарив нею поліцейського, – йдеться у повідомленні.

Чоловіка після цього затримали. Йому оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. 

Суд відправив зловмисника під домашній арешт на 60 діб. За скоєне йому загрожує до п’яти років ув’язнення. Наразі слідство у справі триває, наголосили в поліції.

Нагадаємо, Окупанти планують диверсії на кордоні з Харківською та Сумською областями

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео) "Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео)
Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці. Проте, окрім цього тепер його ще й судитимуть за скоєння втечі та за напад на працівника поліції.
"Несправжній напад": СБУ інсценувала напад на депутата з Херсонщини (фото, відео) "Несправжній напад": СБУ інсценувала напад на депутата з Херсонщини (фото, відео)
Операція відбулась, щоб затримати замовника вбивства.
На Черкащині зруйнувався шлюз греблі: ситуація контрольована (відео) На Черкащині зруйнувався шлюз греблі: ситуація контрольована (відео)
Загрози підтоплення домоволодінь та городів населення не було.
Loading...
Load next