У Криму російські військові кидають техніку просто на дорозі, бо її нічим заправляти ‒ партизани

У Криму російські військові кидають техніку просто на дорозі, бо її нічим заправляти ‒ партизани

Окупанти відчувають проблеми з паливом у Криму в н.п. Красногвардійське. Відомо, що там було залишено без нагляду військовий транспорт.

Про це повідомляють активісти партизанського руху “АТЕШ".

Ми не вперше фіксуємо такі випадки. Це відбувається через значні проблеми з паливом у Криму, ‒ заявили партизани.

Військова техніка не доїжджає до свого пункту призначення і окупанти вимушено залишають її на вулицях міста. Таким чином партизани, покинуті військові автомобілі загарбників швидко прибирають до рук і знешкоджують.

Ця техніка вже не зможе брати участь у війні!, ‒ наголошують партизани.

Нагадаємо, Встромив чоловікові в шию викрутку: на Вінниччині поліцейські затримали зловмисника

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next