Опановування F-16 на симуляторах значно пришвидшить навчання за кордоном - Ігнат

Опановування F-16 на симуляторах значно пришвидшить навчання за кордоном - Ігнат

Опановування українськими бойовими пілотами винищувачів F-16 за допомогою симуляторів значно пришвидшить їхнє навчання за кордоном.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» зазначив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Тут даються команди англійською мовою - це теж допомагає. Таким чином, працювати у складі підрозділів, у парах, виконувати місію та завдання у віртуальній реальності – це дійсно те, що може пришвидшити процес навчання саме за кордоном, - сказав Ігнат.

За його словами, пілоти знайомляться з кабіною F-16 у віртуальній реальності у вільний від бойових завдань час. У програмне забезпечення симуляторів завантажено карти території України, в тому числі й окуповані території, тому «льотчики можуть туди полети, постріляти та повернутися. Це дозволяє їм швидше адаптуватися, швидше зрозуміти принципи нового для них літака у майбутньому».

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат раніше зазначав, що навчання українських пілотів на американських винищувачах F-16 триватиме шість місяців, а можливо і менше.

Нагадаємо, Кабмін призначив Умєрову трьох заступників

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next