Панічні настрої у Криму надалі посилюватимуться - Подоляк

Панічні настрої у Криму надалі посилюватимуться - Подоляк

Панічні настрої на Кримському півострові надалі будуть посилюватися.

Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

Панічні настрої – це складне питання. рф пожиттєво знаходиться у панічних настроях. Тому вони всім погрожують. Щоб компенсувати свої панічні настрої, вони завжди говорять про те, що ми зараз зайдемо кудись, щось будемо робити і так далі. І ці панічні настрої у Криму будуть поступово розвиватися, - наголосив Подоляк.

Для цього треба збільшити інтенсивність вогневого впливу на те, що відбувається у Криму.

Ми і вчора бачили, і сьогодні бачимо, що цей вплив збільшується. І у нас для цього вже є достатньо інструментів. Крим поступово береться під ключовий вогневий контроль із боку України, - заявив Подоляк.

Радник керівника ОП зазначив, що росіяни наразі у Криму живуть під очікуванням атак, під сиренами і розуміють, що Крим є територією величезної небезпеки для них і що повітряний простір ними вже не так потужно контролюється. Він заявив, що у росіян немає залізничного, наприклад сполучення через такі міста, як Мелітополь, Бердянськ тощо, до Ростовської області.

І основне – 80% - забезпечення - йде саме через Крим. Там знаходиться величезна інфраструктура складських спроможностей РФ. Крим сьогодні – це ключ до суттєвого зменшення боєспроможності російських окупаційних угруповань, - сказав Подоляк.

За його словами, серед стратегічних завдань для України - перерізати ключовий напрямок забезпечення російського окупаційного угруповання. Тобто, як пояснив радник керівника ОП, йдеться про те, щоб взяти під вогневий контроль, зокрема, Керченську протоку і знищити величезну складську інфраструктуру. Він зазначив, що рф наразі хоче не програти війну, але потрібно бути свідомими того, що вона має програти, і це - єдиний шанс дійти до якихось правил гри після війни.

Окремо Подоляк висловив думку, що історично Україна вже зафіксована як одна з найвеличніших країн сучасності 21-го сторіччя.

Україна вже довела, що може платити найвищу ціну. І сьогодні, мені здається, є небагато країн, які готові платити таку ціну за право бути самими собою» - вважає радник керівника ОП.

Нагадаємо, У соцмережі Х вимкнули функцію, яка дозволяла користувачам поскаржитися на дезінформацію

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото) Збільшення окупантів: Росія продовжує переміщувати свої бойові літаки до Криму (фото)
Російська Федерація й надалі продовжує збільшувати свою військову силу поблизу українсько-російських кордонів. Зокрема збільшується кількість авіації, яка була помічена у Криму та поблизу України.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next