Литовська компанія завершила модифікацію літака президента України

Литовська компанія завершила модифікацію літака президента України

Литовська компанія J&C Aero повідомила, що завершила модифікацію та оновлення салону літака президента України Airbus A319 CJ.

Про це повідомляє J&C Aero.

Компанія J&C Aero нещодавно завершила великий проєкт з реконструкції, в рамках якого надала послуги з модифікації та оновлення салону літака для державної авіакомпанії "Україна". Компанія експлуатує державний літак Airbus A319 Corporate Jet, який використовується для авіаперевезень президента України, - йдеться у повідомленні. 

Як зазначає компанія, в ході проєкту інженери J&C Aero розробили проектні зміни, необхідні для інтеграції нової системи розваг у польоті (IFE) та модернізації системи управління салоном літака (CMS). 

Перед початком монтажу J&C Aero також успішно пройшла сертифікацію EASA на модифікацію салону представницького класу відповідно до нового STC (#10082618). 

Команда компанії також виступила посередником у постачанні навігаційної системи KA-BAND Satcom та підтримала її подальше встановлення на літаку.

Крім того, J&C Aero завершила повне оновлення інтер'єру літака, включаючи тканинне покриття, крісла та дивани для керівників, внутрішню обшивку, килими та ламінат, а також інші деталі салону. 

Оновлені елементи салону були виготовлені власними силами J&C Aero, а роботи з монтажу та технічного обслуговування були виконані компанією Magnetic MRO в аеропорту Таллінна (TLL) відповідно до розроблених J&C Aero інструкцій з технічного обслуговування.

У повідомленні не вказано, скільки тривали роботи з модернізації.

Водночас, генеральний директор J&C Aero Лаурінас Скукаускас назвав це одним із найскладніших проєктів.

Без сумніву, це був один з найскладніших і найамбітніших наших проєктів. Будучи не тільки корпоративним літаком Airbus, але й літаком, який використовується для перевезення глави держави, цей Airbus A319 вимагав особливої уваги до деталей, гнучкості у вирішенні завдань і, звичайно ж, повної свободи дій.  Для нас було привілеєм зробити свій внесок в оновлення літака. Ми вдячні державній авіакомпанії "Україна" за довіру і нашим партнерам з Magnetic MRO за підтримку в цьому проєкті. Ми також дуже вдячні нашій команді за наполегливу працю та багато безсонних ночей, - сказав Скукаускас.

Нагадаємо, НАЗК призупинило статус міжнародних спонсорів війни для 5 грецьких компаній та угорського OTP Bank

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Це було навмисно": український літак MAY в Ірані збили не через помилку "Це було навмисно": український літак MAY в Ірані збили не через помилку
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що відмова Ірану надати повний доступ до розслідування обставин збиття літака МАУ переконала його в тому, що літак збили навмисно.
Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму
Російські літаки "долітались" до Криму. Український суд за клопотанням прокуратури АР Криму та міста Севастополя арештував 12 літаків російського авіаперевізника який здійснював польоти до закритого Україною пункту пропуску "Сімферополь-авіа".
ЗМІ оприлюднили записи російських сеператистів у день катастрофи Boeing 777 ЗМІ оприлюднили записи російських сеператистів у день катастрофи Boeing 777
Російські терористи напряму контактували з Москвою в день падіння літака MH17 на Донбасі, яке трапилось влітку 2014 року.
Loading...
Load next