На Київщині двоє чоловіків ховали ЗРК ТОР і боєприпаси окупантів

На Київщині двоє чоловіків ховали ЗРК ТОР і боєприпаси окупантів

Двоє мешканців Бориспільського району Київщини незаконно видобули російський зенітно-ракетний комплекс "Тор" і боєприпаси. Знайдену зброю вони ховали у двох районах області. Фігуранти отримали підозру за фактом зберігання, придбання та передачі боєприпасів без законного дозволу.

Про це повідомили в Національній поліції. 

Суд вирішив передати озброєння на потреби ЗСУ, а підозрюваним може загрожувати до семи років в'язниці, а наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

За інформацією правоохоронців, знайдені техніка та боєприпаси, попередньо, було залишено росіянами під час бойових дій у Чернігівській області у 2022 році. Спочатку співробітники поліції виявили та вилучили зенітно-ракетний комплекс "Тор", який один із фігурантів ховав у Броварському районі.

Після проведення низки оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити місцезнаходження бойових припасів до комплексу - їх зберігав другий правопорушник в іншому регіоні Київської області в орендованому гаражному боксі.

Нагадаємо, Фонд держмайна запустив портал вакансій для пошуку керівників держкомпаній

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вбив за борги: на Київщині чоловік жорстоко розправився з боржником Вбив за борги: на Київщині чоловік жорстоко розправився з боржником
Поліція відразу розшукала зловмисника — той відразу зізнався у скоєному.
Фактично рознесло голови: на Київщині водій Lanos на величезній швидкості залетів під фуру, загинули 4 людини (фото, відео) Фактично рознесло голови: на Київщині водій Lanos на величезній швидкості залетів під фуру, загинули 4 людини (фото, відео)
Моторошна і дуже серйозна аварія сталася вранці 24 січня на трасі Одеса – Київ.
Loading...
Load next