На Київщині поліція викрила чоловіка, який зберігав вдома арсенал боєприпасів

На Київщині поліція викрила чоловіка, який зберігав вдома арсенал боєприпасів

У Білоцерківському районі Київської області поліція вилучила у чоловіка арсенал боєприпасів – гранати, підривачі та набої.

Про це повідомляє поліція Київщини.

Днями від лікарів стало відомо про чоловіка, якого доставили до них з мінно-вибуховою травмою. Працівники поліції перевірили місце проживання вказаної особи на Білоцерківщині та виявили велику кількість боєприпасів, - йдеться у повідомленні.

Під час обшуку домоволодіння поліцейські вилучили: 7 осколкових гранат, 13 підривачів, 6 реактивних двигунів від пострілу РПГ, понад 4,7 тисячі патронів, металеві тиски, артилерійський постріл, мінометну міну та корпус артилерійського снаряду.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини походження вказаних предметів, а також осіб, які можуть бути причетні до кримінального правопорушення.

Крім цього, правоохоронці виявили ще один факт незаконного зберігання боєприпасів. В одній із громад Білоцерківщини поліцейські виявили в іншого фігуранта бойові гранати. На місце викликали вибухотехніків для огляду та вилучення вказаних предметів.

Слідчі за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури розпочали досудове розслідування за обома фактами незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, Епоха миру скінчилася, ми живемо у передвоєнний час – Туск

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото) На Київщині школярка після ЗНО випадково застрелила 16-річного товариша (фото)
У місті Бучі, що на Київщині після складання ЗНО четверо школярів пішли до приватного маєтку одного із друзів та знайшли там пневматичну рушницю.
На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+) На Київщині школярки влаштували бійку у лісосмузі (відео 18+)
Про бійку неповнолітніх школярок у місті Біла Церква, що на Київщині стало відомо із відео, яке було опубліковане в мережі. Дві дівчини побили молодшу на декілька років від них школярку, ніби то через образу і знімали все це на відео.
Loading...
Load next