Привласнив понад 2 млн грн бюджетних коштів: посадовцю Одеської міської ради повідомлено про підозру

Привласнив понад 2 млн грн бюджетних коштів: посадовцю Одеської міської ради повідомлено про підозру

Керівник одного з управлінь здійснив розтрату на понад 2 мільйони гривень при закупівлі медичних генераторів кисню для потреб Одеської міської лікарні №8 в лікуванні COVID-19.

Про це повідомляє Національна поліція України.

Достовірно знаючи, що відповідно до Постанови Кабміну операції з ввезення та постачання таких медичних приладів звільняються від сплати ПДВ та ввізного мита, посадовець Одеської міської ради свідомо перерахував підряднику повну суму виграного ним тендеру з постачання та встановлення медичного генератора кисню. Йдеться про 14,1 млн гривень, зокрема – й понад 2 мільйони гривень ПДВ.

Фігуранту загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, У Кременчуці поліція вилучила гранати з поштової посилки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото) Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото)
В Одесі поліцейські охороняють Куликове поле і Соборну площу, де сьогодні, 2 травня, відбудуться заходи, присвячені річниці масових заворушень у 2014 році. Тоді загинуло 48 осіб, а розслідування справи триває й досі.
"Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою "Світить до п’яти років ув’язнення": в Одесі затримали чоловіка з комуністичною символікою
Одеські поліцейські затримали чоловіка в одязі із зображенням комуністичної символіки. Через свої дії чоловіку загрожує кримінальна відповідальність.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next