У Кременчуці поліція вилучила гранати з поштової посилки

У Кременчуці поліція вилучила гранати з поштової посилки

У Кременчуці працівники одного з відділень експрес-доставки виявили гранати і повідомили про знахідку в поліцію. Поліція вилучила гранати та відкрила кримінальне провадження. 

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини.

До кол-центру 102 поліції Полтавщини 28 вересня, близько 16:00, надійшло повідомлення про виявлені ймовірно небезпечні предмети в одній із посилок, - йдеться в повідомленні.

На виклик негайно прибули поліцейські, працівники вибухотехнічної служби поліції та інші екстрені служби. Із дотриманням заходів безпеки та залученням відповідних фахівців гранати вилучили.

Слідчі та оперативники поліції встановлюють джерело походження гранат. Санкція статті передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Фонд держмайна запустив портал вакансій для пошуку керівників держкомпаній

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото) Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото)
Відомо, що затриманий це – ветеран війни на Сході. Зловмисник неодноразово звертався до волонтерів по психологічну, моральну та зрідка матеріальну допомогу.
Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео) Чоловік сідав у машину: у Дніпрі в автівці трапився вибух гранати (відео)
Наразі місцеві поліцейські встановлюють усі обставини події і вирішуються питання з правовою кваліфікацією вибуху страйкбольної гранати. Внаслідок інциденту постраждав водій автівки, його одразу госпіталізували до лікарні.
У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео) У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок за допомогою гранати (відео)
У Дніпрі поліція затримала 43-річного чоловіка, який погрожував підірвати будинок за допомогою гранати Ф-1, яку правоохоронці виявили в нього під час огляду.
Loading...
Load next