В окупованому Маріуполі зафіксували прибуття близько 5 тисяч російських резервістів

В окупованому Маріуполі зафіксували прибуття близько 5 тисяч російських резервістів

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області зафіксували прибуття близько 5 тисяч російських резервістів з двома гарматами на шевронах.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Черговий резерв живої сили  переведено в Маріуполь та район. Зафіксовано прибуття новосформованих та/або новонабраних російських підрозділів. На шевронах - дві гармати. За твердженням джерел навіть форма в стані "жодного разу не пралась, ‒ заявив Андрющенко.

Загалом мова йде про кількість до 5 тисяч. За словами радника мера міста, останнє подібне введення нових резервів фіксували пів року тому - у квітні.

Росіяни поглиблюють порт тимчасово окупованого Маріуполя для того, аби він міг приймати великі вантажні судна. Є дві версії того, навіщо загарбники це роблятьКрім того, як зазначив Андрющенко, посилені переміщення систем ППО в Маріуполі та навколо міста проводяться вже без дотримання глобальних заходів безпеки.

Вздовж узбережжя від села Мелекіно в напрям Бердянська фіксуємо додаткове розгортання систем зв’язку, ‒ додав він.

Нагадаємо, У Києві посеред дороги упав будівельний кран

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми
Через жорстокі бої неможливо добратися до театру та витягнути з-під завалів людей.
Loading...
Load next