Україна за кошти партнерів закупить дрова на 2,6 млрд гривень

Україна за кошти партнерів закупить дрова на 2,6 млрд гривень

Цьогоріч міжнародні партнери виділять на дрова 2,6 мільярда гривень. Йдеться про населені пункти прифронтових областей, визначені у відповідному наказі Мінреінтеграції.

Про це повідомила віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук в ефірі національного телемарафону.

Залежно від розташування населених пунктів людям видаватимуть готівку на покупку дров чи привозитимуть їх просто додому. Державне підприємство «Ліси України» разом з Укрзалізницею вже опрацьовують маршрути доставки.

У фокусі особливої уваги будуть найбільш вразливі категорії населення: жінки з дітьми, маломобільні та самотні люди.

Цього року ми домовилися з нашими закордонними партнерами, що український Уряд зосередиться на витратах на безпеку й оборону, а міжнародні донори подвоять свої видатки на закупівлю дров. Сума цих потреб становить 2,6 мільярда гривень із 5 мільярдів на проходження зими загалом – додала віцепрем’єрка.

Нагадаємо, Службова недбалість: херсонський посадовець "загубив" військову форму на 2,2 млн

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми Представники БФ «Відкриті очі» спільно з ОВА передали нашим захисникам комплекти літньої форми
На проспекті Свободи не розминулися 2 автівки, а під час спілкування з винуватцем аварії правоохоронці помітили в нього ознаки алкосп’яніння
Loading...
Load next