Британія оголосила новий пакет допомоги для України

Британія оголосила новий пакет допомоги для України

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон оголосив про новий зимовий пакет гуманітарної допомоги в розмірі 26,75 млн фунтів стерлінгів на гуманітарну допомогу для України.

Про це повідомляє уряд Великої Британії.

Кемерон здійснює свій перший візит до Вашингтона як міністр закордонних справ Великої Британії, щоб підтвердити міцність британсько-американських відносин і підтримку України в її боротьбі з російською агресією.

Напередодні візиту він оголосив про новий зимовий пакет гуманітарної допомоги в розмірі 29 млн фунтів стерлінгів для України та посилить підтримку ще 7,75 млн фунтів стерлінгів на гуманітарну діяльність, яка буде зосереджена на потребах найбільш уразливих верств населення України.

Це фінансування є частиною загальної гуманітарної допомоги Великої Британії Україні у 2023–2024 роках у розмірі 127 млн фунтів стерлінгів.

Ми залишаємося непохитними у підтримці України. Якщо ми дозволимо агресії Путіна досягти успіху, це надихне тих, хто кидає виклик демократії та загрожує нашому способу життя. Ми не можемо дозволити їм перемогти, - заявив міністр.

Нагадаємо, У Литві пропонується заборонити своїм військовим поїздки до РФ, Білорусі та Китаю

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next