В Івано-Франківську жінку зарізали через зауваження на вулиці

В Івано-Франківську жінку зарізали через зауваження на вулиці

В Івано-Франківську 32-річну жінку вбили через зауваження. Вночі 12 жовтня на вулиці Івасюка між трьома жінками та чоловіком сталася суперечка, яка переросла у бійку зі смертельними наслідками.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна прокуратура.

За матеріалами слідства, чоловік з жінкою зробили зауваження двом подругам, які стукали у двері магазину, що вже не працював.

Одній з них це не сподобалося, тож вона дістала ніж і вдарила у груди жінку. Від отриманого поранення потерпіла померла на місці. Підозрювану — 26-річну мешканку Івано-Франківська затримано, — йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Вбивці загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, Німеччина передала новий пакет військової допомоги для України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
"Чіплявся на дискотеці та дістав ніж": у Миколаївській області жінка смертельно поранила знайомого "Чіплявся на дискотеці та дістав ніж": у Миколаївській області жінка смертельно поранила знайомого
Затриману повідомили про підозру, запобіжний захід для неї поки не обрали.
Катували і ґвалтували п'ять годин: на Сумщині чоловік та жінка жорстоко вбили знайомого (відео) Катували і ґвалтували п'ять годин: на Сумщині чоловік та жінка жорстоко вбили знайомого (відео)
За даними слідства, події відбувались ще у 2019 році.
Loading...
Load next