Латвія закрила два пункти пропуску на кордоні з рф

Латвія закрила два пункти пропуску на кордоні з рф

У Латвії контрольно-пропускні пункти Вієнтулі та Педедзе на кордоні з рф відсьогодні закрито.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Латвії Ріхард Козловскіс, передає LSM.lv.

Згідно зі звітом начальника Прикордонної служби Гунтара Пуятса, минула ніч минула без інцидентів, а люди, які прибули на КПП для перетину кордону, покинули їх.

Закриття прикордонних переходів пройшло спокійно. З моменту ухвалення латвійським урядом відповідного рішення російські служби працювали дуже повільно - не скажу, що багато, але все ж люди скупчувалися у Віентулі, - наголосив він.

Наразі на КПП встановлено бетонні блоки, які перегороджують, при цьому пункти не залишилися без візуального спостереження. Прикордонники з Вієнтулі та Педедзе будуть перенаправлені на інші КПП.

Нагадаємо, Укренерго підключило нове обладнання на одній із підстанцій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
Loading...
Load next