Поліція відкрила Штаб документування воєнних злочинів росіян у Гостомелі

Поліція відкрила Штаб документування воєнних злочинів росіян у Гостомелі

У Гостомелі Київської області Національна поліція відкрила штаб документування воєнних злочинів росіян.

Про це повідомила Національна поліція України.

Для оперативної та зручної комунікації слідчих Нацполіції та жителів Гостомельської ОТГ, які поки не надали свідчення про звірства загарбників або знаходяться в процесі їх надання, у Гостомелі створили Штаб документування воєнних злочинів росіян, ‒ заявили у Нацполіція.

Для фіксації й документування воєнних злочинів слідчі співпрацюють із міжнародною правозахисною групою Global Rights Compliance. Їх спільні висновки та зібрані докази будуть використані у судах над російськими воєнними злочинцями — у тому числі міжнародних.

Більшість воєнних злочинів розкривається саме завдяки свідченням громадян і попросили допомогти встановити справедливість та покарати винних.

Також в Нацполіції заявили, "якщо ви, ваші друзі, знайомі, сусіди чи родичі стали свідком або потерпілим від воєнних злочинів,приходьте за адресою: селище Гостомель, вул. Остромирська, 37 (Будинок культури), телефонуйте +380638785822, пишіть на адресу [email protected], або переходьте за посиланням та залишайте свідчення у телеграм-каналі «Воєнні злочини Гостомельської ОТГ".

Нагадаємо, Укренерго підключило нове обладнання на одній із підстанцій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next