Росіяни спровокували демографічну кризу на Луганщині: населення регіону зменшилось на 40%

Росіяни спровокували демографічну кризу на Луганщині: населення регіону зменшилось на 40%

За час російської окупації Луганської області населення регіону зменшилось на 40%. 

Про це повідомляє Центр нацспротиву.

За даними окупантів населення ТОТ Луганщини складає 1,5 млн осіб, що на 40% або мільйон осіб менше ніж на момент російської окупації перших територій у 2014 році. При цьому тенденція до зменшення населення продовжується.

Депопуляція регіону супроводжується заселення росіянами, промивання мізків дітям й масової мобілізації етнічних українців на війну проти рідної держави.  Ворог при цьому активно депортує населення під виглядом евакуації та проводить політику фільтрації, коли людей примусово вивозять селами, ‒ заявили в ЦНС.

Нагадаємо, В Іспанії затримали контрабандистів, які вивезли з України «скіфське золото» на €60 мільйонів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Loading...
Load next