Готові воювати проти Кремля: Україна формує батальйон із росіян

Готові воювати проти Кремля: Україна формує батальйон із росіян

Україна набирає новий батальйон "Сибір", який повністю складається з громадян рф. Ці солдати стануть частиною регулярної української армії та підуть воювати проти кремля.

Про це повідомляє Bloomberg.

Відомо, що цей батальйон об'єднав десятки росіян та представників етнічних меншин у рф, які подорожували третіми країнами, бо хотіли приєднатися до української армії.

На відміну від добровольчих груп, таких як легіон "Свобода Росії", які заявили про підтримку України, солдати є частиною регулярної української армії і очікують, що їх відправлять у бій дуже скоро, ‒ йдеться у заяві.

Батальйон "Сибір" складається з якутів та бурят з великого російського регіону Східного Сибіру, які заявили, що хочуть незалежності від росії та розглядають перемогу України у війні як крок до досягнення цієї мети. Вони спершу пройшли ретельну перевірку безпеки, щоби переконатися, що вони є прихильниками України, потім підписали військовий контракт, прийнявши армійські позивні для захисту своєї особистості.

Нагадаємо, ФСБ виманює інформацію в мешканців ТОТ через псевдопсихологів ‒ ЦНС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Loading...
Load next