ДБР проводить обшуки в приміщеннях київських ТЕЦ

ДБР проводить обшуки в приміщеннях київських ТЕЦ

У приміщеннях столичних ТЕЦ, що є об’єктами критичної інфраструктури та є в управлінні "Київтеплоенерго", ДБР проводить обшуки.

Про це повідомляє КМДА.

Слідчі намагаються зайти на режимні енергетичні об’єкти, доступ до яких законодавчо обмежений в умовах воєнного стану. Також працівники бюро здійснюють відеозйомку на енергетичних об’єктах, грубо порушуючи безпекові норми, ‒ заявляють в КМДА.

Також у відомстві додають, що справа Державного бюро розслідувань не стосується безпосередньо діяльності КП "Київтеплоенерго". Ухвала на проведення обшуку не включає адреси фізичного місцезнаходження енергооб’єктів. Тому причина візиту слідчих на Київські ТЕЦ є незрозумілою.

Відомо, що обшуки створюють загрозу для порушення технологічного процесу вироблення електроенергії та тепла. Київські ТЕЦ є стратегічно важливими об’єктами критичної інфраструктури, від роботи яких залежить не тільки життєдіяльність столиці, а й функціонування всього енергетичного комплексу України.

КП "Київтеплоенерго" готове співпрацювати зі слідчими та надавати всю необхідну інформацію. Однак закликає правоохоронців діяти відповідно до закону та умов воєнного стану та не допустити перебоїв у роботі об’єктів критичної інфраструктури.

Нагадаємо, Шок! 13,5 тисяч БАЛКОНІВ можуть ВПАСТИ у Львові: хто і за який кошт їх ремонтуватиме?

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Справа на 1,5 мільярди: ДБР викрило корупційну схему в Міненерговугілля (відео) Справа на 1,5 мільярди: ДБР викрило корупційну схему в Міненерговугілля (відео)
Слідчі Державного бюро розслідувань викрили масштабну схему передачі Міністерством енергетики та вугільної промисловості України газорозподільних систем у користування приватним операторам.
Loading...
Load next