У Чернівцях стався вибух в житловому будинку: є постраждалі

У Чернівцях стався вибух в житловому будинку: є постраждалі

У понеділок, 30 жовтня, на провулку Буковинський в місті Чернівці стався вибух у житловому приміщенні, внаслідок чого двоє людей отримали опіки

Про це повідомили у поліції.

Наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, вибухотехніки, патрульні поліцейські, співробітники ДСНС та газової служби. 

Унаслідок трагедії двоє жителів оселі, 77-річний чоловік та 69-річна жінка, отримали опіки. Екіпаж швидкої медичної допомоги госпіталізував потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги, - йдеться у повідомленні. 

За попередньою інформацією, причиною вибуху стала несправність газового обладнання в будинку. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини вибуху. 

У АТ "Чернівцігаз" зазначили, що провівши обстеження, газовики зафіксували витоки газу на конусних кранах. Наразі розподіл газу припинено до семи квартир в будинку.

Нагадаємо, Шпигував за колонами ЗСУ: СБУ затримала агента фсб, який встановив приховані вебкамери на дорогах Запоріжжя

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Буковині тепловоз наїхав на чоловіка - він не реагував на попереджувальні сигнали На Буковині тепловоз наїхав на чоловіка - він не реагував на попереджувальні сигнали
Машиніст потяга застосував екстрене гальмування, але попри це чоловіка зачепило. Зараз він перебуває у тяжкому стані.
Щоб не впіймали прикордонники: на Буковині контрабандисти палили ящики з сигаретами (відео) Щоб не впіймали прикордонники: на Буковині контрабандисти палили ящики з сигаретами (відео)
Побачивши прикордонників група осіб одразу ж розвела багаття та почала зносити туди ящики з сигаретами. Прикордонники без дозволу не могли зайти на приватну територію.
Loading...
Load next