На Донбасі п'яні бойовики на УАЗі підірвались на власній протитанковій міні

На Донбасі п'яні бойовики на УАЗі підірвались на власній протитанковій міні
На тимчасово окупованій російськими найманцями території Донецької області УАЗ, в якому перебувало декілька російських бойовиків, наїхав на протитанкову міну. Внаслідок вибуху авто було знищено, кількість загиблих окупантів встановлюється.

У стані алкогольного сп'яніння з нагоди святкування чергового дня самопроголошеної республіки наїхали, на протитанкову міну, повідомляється на сторінці у Facebook 10 Гірсько-Штурмової Бригади.

"Представники російсько-окупаційних військ, швидше за все, перебуваючи в п'яному угарі з нагоди святкування чергового дня недореспубліки, пересуваючись на автомобілі УАЗ-452, наїхали на свою ж протитанкову міну ТМ-62", - йдеться у повідомленні.

Зокрема підрив автомобіля марки УАЗ трапився сьогодні, 11 травня близько 13:00 годині біля селища Бетманово (колишній Червоний Партизан). Внаслідок вибуху авто було знищено, також у водія який був за кермом було взято кров для встановлення кількості алкоголю в організмі.

Військова бригада також зазначила, що Збройні Сили України й надалі дотримуються режиму припинення вогню.

"Чекаємо чергових безглуздих звинувачень ЗСУ з метою приховати власну недолугість та відсутність контролю за особовим складом горе-командирами нарядної міліції уявної республіки", - додається у повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін. Однак зазначимо, що українська сторона передала окупантам свої списки ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.

Читайте також
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
Стало відоме ім'я українського військового, який підірвався в авто на Донбасі Стало відоме ім'я українського військового, який підірвався в авто на Донбасі
Учора, бойовики підірвали автомобіль українських військових на Донбасі, внаслідок чого загинув один із наших воїнів та ще троє було поранено. Загиблого звали Роман Гуляк - йому було лише 30 років й він був старшим сержантом ЗСУ.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
Loading...
Load next