Російські хакери отримали доступ до листування понад 600 тисяч держслужбовців США

Російські хакери отримали доступ до листування понад 600 тисяч держслужбовців США

Згідно з оцінками Управління кадрового менеджменту США, кіберзловмисники, пов’язані з рф, під час атаки цього року змогли отримати доступ до електронних адрес близько 632 тисяч федеральних службовців міністерств оборони та юстиції.

Про це йдеться у звіті відомства, передає Bloomberg.

У результаті кіберінциденту, хакери скористались вразливість файлообмінника MOVEit та отримали доступ до урядових електронних адрес, посилань на опитування державних службовців, і внутрішніх даних Управління кадрового менеджменту США.

Постраждали співробітники Міністерства юстиції США та різних підрозділів Міністерства оборони: Військово-повітряних сил, Сухопутних військ, Інженерного корпусу армії США, офісу голови Пентагону, Об'єднаного штабу та деяких інших оборонних агентств. Відомство охаракеризувало злам як "серйозний інцидент", але не має підстав вважати, що він становить значний ризик і що скомпрометовані дані "загалом мають низький рівень секретності".

В атаці звинуватили російськомовне хакерське угрупування під назвою Clop, або Cl0p, яке вважають пов’язаним із росією. Від його дій загалом постраждали понад 2500 організацій у США.

Нагадаємо, У порт Маріуполя знову зайшло морське судно з рф - Андрющенко

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
України немає: Росія опублікувала остаточний список недружніх країн України немає: Росія опублікувала остаточний список недружніх країн
До списку іноземних держав, які скоюють недружні дії стосовно Російської Федерації від 13 травня, внесли лише Чехію та Сполучені Штати Америки.
Військовий катер США зайшов у Чорне море, Росія тим часом відправляє свою "Москву" Військовий катер США зайшов у Чорне море, Росія тим часом відправляє свою "Москву"
Патрульний катер берегової охорони Сполучених Штатів Америки "Hamilton" сьогодні, 27 квітня увійшов в акваторію Чорного моря. Планується, що він буде підтримувати американських союзників та партнерів України у Чорноморському регіоні.
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Loading...
Load next