Мешканка Волині під час обшуку побила трьох офіцерів поліції

Мешканка Волині під час обшуку побила трьох офіцерів поліції

На Волині жінка накинулася з кулаками на підполковника поліції та його двох колег під час обшуку її дому

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, пише Ковель media.

До 26 грудня під домашнім арештом перебуватиме уродженкою Ратного за те, що 27 жовтня близько 8-ої години ранку під час обшуку її дому вчинила активний опір працівникам віділення поліції №2 Ковельського РУП ГУНП у Волинській області, завдавши тілесні ушкодження капітану, старшому лейтенанту та підполковнику поліції, серед яких була жінка. 

Про це прийняв ухвалу  Ковельський міськрайонний суд. Жінці заборонили залишати житло з 22:00 до 06:00, окрім випадків, коли її відсутність у місці проживання пов’язана з повітряними тривогами та коли є необхідність звернутися за медичною допомогою. Суд зобов’язав агресивну пані здати закордонний паспорт.

Підозрювана виявила високий ступінь неконтрольованої агресії до потерпілих, в тому числі пов’язаної з застосуванням фізичного насильства, – зазначив на судовому засіданні слідчий поліції. - Серед потерпілих є жінка і ця обставина не стримала агресію підозрюваної. Існує достатньо великий ризик того, що підозрювана не втримається від спокуси продовжити неправомірні дії щодо потерпілих, зокрема, чинити на них тиск, спрямований на спотворення обставин події. Те саме стосується і свідків події. Потрібен час для того, щоб підозрювана усвідомила неправомірність своєї поведінки, шкоду, яку вона наносить своєю поведінкою, в тому числі сама собі. Підозрювана в умовах, які зараз є в країні, має змогу переховуватися від слідства і суду, в тому числі за кордоном.

Агресивну нападницю правоохоронці таки зуміли вгамувати. Її затримали та відкрили проти неї кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), що карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. 

Наразі жінку звільнили з-під варти в залі суду. Відомо, що вона є уродженкою Ратного, не одружена, не працююча, має задовільний майновий стан та достатньо міцні соціальні зв’язки, не судима. У зв’язку з чим правоохоронці проводила у її помешканні обшук – в ухвалі суду мова не йде.

Нагадаємо, Гуманітарну допомогу тепер можна відстежувати через інтерактивну карту

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині роми утримували у рабстві 12 людей (фото, відео) На Одещині роми утримували у рабстві 12 людей (фото, відео)
Самостійно залишити територію потерпілі не могли, а в разі непокори до них застосовували крім психологічного, ще й фізичне насильство.
Били протягом 3 годин та змусили вирити собі могилу: на Волині чоловіка закопали заживо (відео) Били протягом 3 годин та змусили вирити собі могилу: на Волині чоловіка закопали заживо (відео)
Потерпілому вдалося вибратися з «могили» та звернутися за допомогою до поліцейських. Наразі чоловік в реанімації, за його життя борються медики.
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
Loading...
Load next