"Не зовсім дитяча забавка": у Луцьку автомобіль влетів у натовп пішоходів, за кермом був підліток (фото, відео)

"Не зовсім дитяча забавка": у Луцьку автомобіль влетів у натовп пішоходів, за кермом був підліток (фото, відео)
На місце події одразу викликали медиків, які шпиталізували травмованих до медичного закладу.

У Луцьку  підлітки на машині намагалися відірватися від поліції та в'їхали у натовп людей. Постраждали п'ятеро пішоходів, які переходили дорогу на зелене світло. Про це повідомили у пресслужбі місцевої поліції.

За їхніми словами, водій, який збив людей, спробував втекти, але за кілька метрів влетів у дерево, збивши дорожній знак та пошкодив електроопору. Порушника затримано, вже підтверджено, що він неповнолітній.

Сьогодні вдень патрульні помітили автомобіль Renault Megane, який перетнув подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки, яка поділяє транспортні потоки протилежних напрямків, чим порушив ПДР. Керманич не відреагував на вимогу поліцейських про зупинку та почав тікати. Ігнорування вимог про зупинку, грубе порушення ПДР, створення небезпеки інших учасників дорожнього руху. Така собі не зовсім дитяча забавка…, — повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Встановлено, що юнакам по 15−16 років. Ганяючи містом, підлітки знімали свої пригоди на відео та публікували їх у соцмережах.

Зазначається, що аварія трапилася близько 15 години. Серед постраждалих була дитина — п'ятирічний хлопчик, який вийшов на прогулянку з матір'ю.

Звичайно, за свої дії хлопець буде нести відповідальність. Але тут інше питання, як він потрапив за кермо автомобіля? І щоб ми тут не говорили, які б заходи та профілактику не поводили, але виховання та почуття відповідальності розвивається змалечку і саме старшим поколінням — батьками, вихователями, родичами, — повідомляє Білошицький.

Нагадаємо, раніше експертиза визнала 16-річного підозрюваного у смертельній ДТП у Харкові осудною.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото) У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото)
У Волинській області внаслідок аварії загинули двоє дорослих та одна дитина, дев’ятеро травмовані.
Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини
Правоохоронці Київщини встановлюють обставини ДТП, яка трапилась за участі працівника поліції.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next