Польські прикордонники затримали українця за контрабанду нелегальних мігрантів з білорусі

Польські прикордонники затримали українця за контрабанду нелегальних мігрантів з білорусі

Польські прикордонники затримали громадянина України, який допомагав нелегальним мігрантам, які потрапили до РП через територію Білорусі, далі переправитися на Захід.

Про це у соцмережі X повідомила Прикордонна служба Польщі.

8 листопада 56 іноземців намагалися нелегально потрапити до Польщі. З них 29 осіб, коли побачили польські патрулі, повернувся назад на територію Білорусі… За пособництво затримано громадянина України, який приїхав по двох громадян Сомалі та громадянина Ємену, - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що на відрізку кордону в районі відповідальності прикордонного загону Бяловєжа група агресивних іноземців кидала в польські патрулі з території Білорусі камінням і гілками дерев.

У четвер вранці польські патрулі затримали 19 мігрантів, які нелегально переправилися до Польщі через річку Права Лісна.

Нагадаємо, Побив військового під час вручення повістки: на Сумщині відправили під домашній арешт чоловіка

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею Часто вдаються до подібних провокацій: білоруські військові відкривали вогонь на кордоні з Польщею
Мігранти з країн Близького Сходу вже кілька місяців намагаються потрапити до Польщі зі сторони Білорусі.
Loading...
Load next