Микитася залишили під вартою до 12 лютого

Микитася залишили під вартою до 12 лютого

Суд продовжив строк дії запобіжного заходу колишньому народному депутатові України Максиму Микитасю у вигляді тримання під вартою до 12 лютого 2023 року з альтернативою внесення застави у розмірі 100 млн грн.

У четвер, 15 грудня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду продовжила строк дії запобіжного заходу колишньому народному депутатові України у вигляді тримання під вартою до 12 лютого 2023 року з альтернативою внесення застави у розмірі 100 млн грн, - йдеться у повідомленні ВАКС.

Нагадаємо, що на Луганщині вибухнула казарма з окупантами (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом Суд залишив Антоненка під цілодобовим домашнім арештом
Захист музиканта та ветерана АТО Андрія Антоненка, якого обвинувачують у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, просив змінити йому запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на особисте зобов’язання, однак суд все ж таки не задовольнив клопотання.
Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід підозрюваній у справі "ПриватБанку" - Бачихіній Олені Анатоліїній. Правоохоронці також планують оголосити жінку у міжнародний обшук.
Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня Суд залишив екс-депутата Семенченка під вартою ще до 24 травня
Печерський районний суд Києва залишив під вартою колишнього народного депутата Семена Семенченка до 24 травня. Його підозрюють у створенні незаконного збройного формування - приватної військової компанії.
Loading...
Load next