Окупанти активно застосовують ДРГ на Сумщині - прикордонники

Окупанти активно застосовують ДРГ на Сумщині - прикордонники

За останній час ворог активно застосовує диверсійно-розвідувальні групи на Сумському напрямку.

Про це повідомив прессекретар Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону

Ворог активно застосовує диверсійно-розвідувальні групи по Сумському напрямку. Раніше ДРГ фіксувалися і по Чернігівщині, і по Харківщині, але за останній час саме Сумщина приваблива для ворога, щоб використовувати диверсантів, - наголосив Демченко.

Він додав, що в України є протидиверсійні резерви, пости спостереження, фортифікаційні укріплення, моніторинг кордону та прикордоння за допомогою безпілотників, щоб вчасно виявляти ДРГ.

Як тільки наші захисники фіксують диверсійно-розвідувальні групи, по них відразу відкривається вогонь, і вони в подальшому відходять за лінію державного кордону. Наші хлопці чітко розуміють загрозу, яка йде з території Росії, тому вони завжди напоготові, - наголосив прессекретар Державної прикордонної служби.

Нагадаємо, Президент України зустрівся з міністром закордонних справ Великої Британії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео) СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ.
СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео) СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео)
Покаранням за державну зраду є довічне позбавлення волі.
рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео) рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео)
За інформацією СБУ, викрите угруповання мало «полювати» на правоохоронців і активістів-патріотів.
Loading...
Load next