Україна та Італія співпрацюватимуть у розвитку оборонної індустрії - Камишін

Україна та Італія співпрацюватимуть у розвитку оборонної індустрії - Камишін

Українські та італійські виробники об’єднають зусилля в розвитку оборонної індустрії нашої країни.

Про це повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін.

Італія – наш стратегічний партнер, який підтримує Україну з перших днів повномасштабного вторгнення, зберігаючи свою позицію й наміри до сьогодні. І ми отримали чергове цьому підтвердження, - йдеться у заяві.

Камишін додав, що зустрівся із заступником міністра оборони Італії, генерал-лейтенантом Люціано Портолано, представниками уряду та провідними італійськими виробниками в різних секторах ОПК.

Під час зустрічі було досягнуто домовленості про об’єднання зусиль в розвитку авіаційної галузі й захисту повітряного простору, розмінуванні, виробництві автомобілів та технологій. Зокрема, італійські науковці доєднаються до роботи, яку ведуть українські розробники, щоб досягти потрібних результатів якнайшвидше.

За інформацією міністра, до Альянсу оборонних індустрій долучилося вже п’ять італійських компаній: Leonardo S.p.A., Fincantieri, Elettronica, Iveco Defense Vehicles та FAE Group S.p.A.

Нагадаємо, За хабарі обіцяв місцевим призовникам уникнути мобілізації: ДБР затримало у Сумах інспектора військової служби правопорядку

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next