Окупанти примушують студентів медучилищ допомагати російським шпиталям - ЦНС

Окупанти примушують студентів медучилищ допомагати російським шпиталям - ЦНС

Ворог примушує студентів фейкових медичних навчальних закладів допомагати пораненим окупантам.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

Йдеться про так званих студентів «медичних училищ» на тимчасово окупованих територіях. Старшокурсників долучають до служби на ворога під час практики. Відмовитись від такої практики неможливо, адже в такому випадку окупанти погрожують виключенням. Перед практикою росіяни інструктують молодих спеціалістів, а з практикантами проводять бесіди фахівці з ФСБ, - заявили в ЦНС.

Зокрема студентам погрожують щодо розголошення інформації та попереджають про відповідальність за екстремізм. Центр національного спротиву закликає повідомляти про колаборантів, які долучаються до тиску на студентів.

Нагадаємо, "Потрібно подолати стереотип, що жінка не може командувати" ‒ Міноборони

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next