Словацькі перевізники погрожують блокуванням кордону для українських вантажівок з п’ятниці

Словацькі перевізники погрожують блокуванням кордону для українських вантажівок з п’ятниці

Словацькі перевізники погрожують з п'ятниці заблокувати головний пункт пропуску країни на кордоні з Україною, якщо не будуть вжиті заходи щодо обмеження конкуренції з боку українських перевізників.

Про це повідомив голова Спілки автомобільних перевізників Словаччини (UNAS) Станіслав Скала, передає Reuters.

За його словами, UNAS дочекається реакції Міністерства транспорту Словаччини до четверга, перш ніж приймати остаточне рішення.

Скала додав, що "4 грудня в Брюсселі відбудеться зустріч європейських міністрів транспорту, але він не покладав великих надій на якийсь прорив".

Схоже, ні українська сторона, ні комісія не бажають відступати, - сказав він.

Відомо, що тиждень тому UNAS заблокував рух вантажівок через пункт пропуску «Вишнє Нємецке», суміжний із українським пунктом «Ужгород».

Нагадаємо, Британська розвідка дала оцінку просуванню військ РФ в районі Авдіївки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон
Щоб потрапити в Словаччину, громадянин Нігерії стрибнув в річку Уж, але вибратися на берег довелося допомагати прикордонникам Чопського загону.
Loading...
Load next