На ТОТ Запорізької області окупанти шукають "диверсанток" – Федоров

На ТОТ Запорізької області окупанти шукають "диверсанток" – Федоров

На тимчасово захопленій території Запорізької області загарбники шукають жінок, які мають проукраїнські настрої, та затримують їх за коментарі в соцмережах.

Про це повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Нещодавно 58-річну мешканку Бердянська затримали за допис в соцмережах – жінці загрожує до 15 років позбавлення волі. Забрали з власного будинку після обшуку і мешканку Мелітополя – теж нібито за правдиві коментарі в месенджері,- заявив Федоров.

Повідомлення про зникнення жінок надходять і з Пологівського району. Нещодавно окупанти забрали на допит мешканку Токмака, де вона наразі – невідомо.

Із посиланням на дані Нацспротиву, Федоров каже, що "окупанти моніторять вподобання патріотичних сторінок у соцмережах і намагаються вирахувати місцевих мешканців".

Нагадаємо, Туреччина у складі місії НАТО патрулюватиме небо над Румунією

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next