Окупанти планують призначити на ТОТ близько 20 "суддів" - ЦНС

Окупанти планують призначити на ТОТ близько 20 "суддів" - ЦНС

На тимчасового окупованих територіях сходу та півдня України загарбники розпочали підготовку до формування “органів судової гілки влади" рф.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Відповідно до затверджених документів противника, до фейкових “органів” судової влади рф на ТОТ півдня та сходу, а також АР Крим, окупанти намагаються призначити близько 20 “суддів” різної кваліфікації, зокрема з території рф, - заявили в ЦНС.

Таким чином російські загарбники мають за мету налагодити роботу “суддів”, що надасть окупаційному режиму черговий інструмент впливу на місцеве населення - через позбавлення волі та інших прав громадян України.

Нагадаємо, Рух опору в Мелітополі знищив кількох російських загарбників та техніку - ГУР

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next