ДПСУ затримала "батюшек" на кордоні

ДПСУ затримала "батюшек" на кордоні

Біля кордону з Молдовою прикордонники затримали чотирьох порушників, троє з яких були в церковному вбранні.

Про це повідомив пресцентр Державної прикордонної служби України.

Двоє «батюшок» виявилися несправжніми: рясами їх наділив третій – діючий клірик церкви московського патріархату, раніше – протоієрей у казначействі Києво-Печерської Лаври. Вся четвірка намагалася незаконно перетнути кордон, – йдеться в повідомленні.

На цьому маскарад не скінчився: ділки, які обіцяли перевести лжестарців через кордон, теж виявилися липовими. Вони покатали «новонавернених» човном по озеру Кагул і висадили їх на протилежному березі. Прогулянка ставком обійшлася «паломникам» у 4000 доларів з кожного, – переповідають обставини справи наші вартові кордону.

Прикордонники Ізмаїльського загону склали протоколи про адмінправопорушення за спробу незаконного перетинання держкордону.

Нагадаємо, Напад росії на Україну: Протягом доби відбулось 73 бойових зіткнення

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Правоохоронці "спіймали на гарячому" банду хабарників на Київській митниці  (фото) Правоохоронці "спіймали на гарячому" банду хабарників на Київській митниці (фото)
Співробітники Київської Держмитслужби вимагали з підприємців кошти за нестворення штучних перешкод у розмитненні товарів. Сума одноразового хабаря становила майже 8 тисяч доларів.
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
СБУ викрила на хабарі прикордонника, який "допомагав" завозити євробляхи в Україну (відео) СБУ викрила на хабарі прикордонника, який "допомагав" завозити євробляхи в Україну (відео)
Правоохоронці СБУ затримали посадовців Держприкордонслужби на хабарництві, втому числі незаконно ввозити "євробляхи" в Україну допомагав один із начальників. За ввезення одного автомобіля хабарники отримували від 600 до 1000 доларів США.
Loading...
Load next