На український банк було здійснено масовану DDoS-атаку

На український банк було здійснено масовану DDoS-атаку

Український мобільний банк Monobank потрапив під масовану DDoS-атаку. Засновники запевняють, що все під контролем.

Про це повідомив співзасновник Олег Гороховський.

Масована DDoS атака на моно, ‒ написав Гороховьский.

Зазначається, що об'єкт атаки ‒ це точки входу на Amazon (банки, сайт). Відомо, що атаку на Monobank відбито.

Як відомо, у телекомунікаційній компанії Kyivstar заявили про технічний збій в роботі мережі, через що можуть бути недоступні послуги зв’язку та доступ в інтернет.

Також у компанії "Водафон" заявили про значне збільшення навантаження на їхню систему платежів через збій роботи "Київстару". Через це можливі затримки зарахування платежів на баланс, а також таймаути чи помилки на платіжних сторінках при виконанні поповнення. Додаток "Водафону" поки теж не працює.

Нагадаємо, У «Київстарі» відреагували на масштабний збій

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві керівник турфірми вкрав з карток іноземців 630 тисяч гривень (фото) У Києві керівник турфірми вкрав з карток іноземців 630 тисяч гривень (фото)
Правоохоронці провели обшуки в автівках та за місцем мешкання підозрюваного. За результатами їх проведення поліцейські вилучили мобільні телефони, комп’ютерну техніку, акт приймання-передачі обладнання від банку та документацію.
Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи Справа "ПриватБанку": суд заочно взяв під варту екскерівницю установи
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід підозрюваній у справі "ПриватБанку" - Бачихіній Олені Анатоліїній. Правоохоронці також планують оголосити жінку у міжнародний обшук.
Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю
Колишній голова правління "ПриватБанку" Олександр Дубілет, якого підозрюють у розкраданні 8 млрд грн банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року, є громадянином Ізраїлю.
Loading...
Load next