Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю

Ексголова правління "ПриватБанку" Дубілет виявився громадянином Ізраїлю
Колишній голова правління "ПриватБанку" Олександр Дубілет, якого підозрюють у розкраданні 8 млрд грн банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року, є громадянином Ізраїлю.

Про це повідомив його адвокат Бойко, посилаючись на заяву свого підзахисного Олксандра Дубілета, яку той направив у Вищий антикорупційний суд, повідомляє видання LB.ua.

Він в черговий раз повідомив про своє місцезнаходження. Повідомив також про те, що протягом тривалого часу, а саме з 2017 року, проживає на території держави Ізраїлю. Крім того, останній повідомив, що є громадянином Ізраїлю, тобто на законних підставах проживає в цій країні, - заявив адвокат Дубілета, пояснюючи неможливість очної участі ексголови "ПриватБанку" в судовому засіданні, де йому повинні були обрати запобіжний захід.

За словами адвоката, стало відомо, що у зв'язку з COVID-пандемією громадянам Ізраїлю зараз заборонено виїжджати в певні країни, середи яких знаходиться і Україна.

Нагадаємо, що наприкінці березня цього року Олександра Дубілета, ексголову правління ПриватБанку, якого підозрюють у розкраданні 8 мільярдів гривень банку перед його націоналізацією наприкінці 2016 року, НАБУ оголосило в розшук.

В той час також НАБУ оголосило підозру ще двом колишнім посадовцям "ПриватБанку" –  заступнику Дубілета та керівнику міжбанківських операцій.

Зокрема у травні Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук ще й колишню керівницю одного з департаментів "ПриватБанку" Бачихіну Олену Анатоліївну, яка є підозрюваною у кримінальному провадженні за фактом розтрати коштів цієї фінустанови.

Читайте також
В Україні у справі "ПриватБанку" заочно заарештували екс-голову правління Олександра Дубілета В Україні у справі "ПриватБанку" заочно заарештували екс-голову правління Олександра Дубілета
ВАКС заочно заарештував колишнього голову правління "ПриватБанку" Олександра Дубілета, який підозрюється в розкраданні у великих масштабах в Україні і переховується в Ізраїлі.
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Колишнього голову "ПриватБанку" Дубілета взяли під домашній арешт в Ізраїлі Колишнього голову "ПриватБанку" Дубілета взяли під домашній арешт в Ізраїлі
Наразі Національне антикорупційне бюро України направило затриманому документи про підозру в справі "Приватбанку", оскільки його і інше колишнє керівництво ПриватБанку підозрюють в розкраданні 8 млрд гривень в 2016 році.
Loading...
Load next