Окупанти відправили на ТОТ підкріплення для пошуку партизанів

Окупанти відправили на ТОТ підкріплення для пошуку партизанів

Нові групи агентів ФСБ й армійської контррозвідки шукатимуть українське підпілля на тимчасово окупованих територіях з подвійною енергією.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

Окупанти прислали на тимчасово окуповані території нові групи контррозвідників у пошуках членів підпілля. Їхні посіпаки наразі ведуть спостереження за режимними об’єктами, сподіваючись зафіксувати роботу інформаторів Сил Оборони. Також співробітники ФСБ у цивільному підслуховують розмови у громадських місцях і налагоджують систему власних інформаторів через колаборантів, - заявили в ЦНС.

Центр нацспротиву рекомендує звертати особливу увагу на місця харчування та навчальні заклади, де працюють завезені з РФ охоронні фірми, співробітники яких залучені до прослуховування українців.

Нагадаємо, "Попався" вдруге: прикордонники затримали чотирьох порушників кордону  

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next