Партизани розсекретили базу російських спецпризначенців у Горлівці

Партизани розсекретили базу російських спецпризначенців у Горлівці

Партизани розсекретили місцезнаходження російського загону спеціального призначення «Арбат» у тимчасово окупованій Горлівці Донецької області.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

АТЕШ розвідав місцезнаходження загону спеціального призначення "Арбат" у Горлівці, - йдеться у повідомленні.

Партизани з'ясували, що особистий транспорт окупантів паркується навколо території, чергування на КПП відбувається у цивільному одязі - по три особи для конспірації.

Допуск автомобільної техніки на територію дозволено лише командному складу загону та на військових номерах. За кілька днів стеження ми дізналися, що за сигналом тривоги, весь особовий склад залишає розташування пішки, або на особистому транспорті подалі від військового об'єкта. Переміщення вантажних автомобілів відбувається тільки в нічний час з метою не потрапляти на очі місцевих, - додали в "АТЕШ".

Нагадаємо, У Львові військовий посадовець незаконно збагатився на понад 12 мільйонів гривень

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next