На Волині контрабандисти переправляти цигарки на дронах

На Волині контрабандисти переправляти цигарки на дронах

Спецпідрозділи ДПСУ виявили на Волині цех з виробництва БпЛА, на яких контрабандисти переправляли контрафактні тютюнові вироби та стежили за прикордонниками. 

Про це повідомляє ДПСУ.

Технологічний прорив зробили волинські контрабандисти. Вони використовували БпЛА не лише для відправки цигарок за кордон, а й для стеження за діями прикордонних нарядів, - зазначили у ДПСУ.

В ході обшуків у господарських будівлях фігурантів виявлено мотодельтаплан, 8 безпілотних літальних апаратів типу "Літак" і "Квадрокоптер", а також понад 2 тис. пачок контрафактних тютюнових виробів і чорнові записи з доказами протиправної діяльності.

Окрім цього, було знайдено цілий цех із виробництва безпілотних літальних апаратів, зокрема лінію 3D-принтерів, які друкували деталі до безпілотників. 

Вилучені БПЛА планується передати підрозділам ДПСУ, що виконують завдання в складі Сил оборони України.

У Держприкордонслужбі додали, що також "вивчається можливість використання навичок осіб, причетних до протиправної діяльності, у протидії ворожим військам".

Нагадаємо, Німеччина відправляє Україні найбільшу партію «зимової» гуманітарки

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців У Нідерландах за контрабанду людей затримали двох українців
Судно з албанськими мігрантами прямувало у Великобританію. Відомо, що мігранти спершу намагалися сісти на контейнерні кораблі в портах Іджмуйдена, Хук-ван-Холланда чи Роттердама
Loading...
Load next