Безакцизні цигарки: прикордонники вилучили партію контрабанди на понад ₴12 мільйонів

Безакцизні цигарки: прикордонники вилучили партію контрабанди на понад ₴12 мільйонів

Прикордонники разом з митниками вилучили під час обшуку зі сховку в цистерні 174 500 пачок цигарок без марки акцизного збору вартістю понад 12 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Після демонтажу люка прикордонники разом з митниками дістали зі спеціально виготовленого сховку 174 500 пачок цигарок марки «Ashima» без марки акцизного збору. Вартість сигарет склала 12 215 000 грн. Вантажівку вилучено, попередня вартість якої 700 тисяч грн, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, У Київській області скасували низку резонансних закупівель

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Loading...
Load next