Грудень став найважчим місяцем для Сил оборони на Таврійському напрямку - Штупун

Грудень став найважчим місяцем для Сил оборони на Таврійському напрямку - Штупун

На Таврійському напрямку найважчим місяцем за рік для Сил оборони України став грудень.

Про це повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

На мою особисту думку, найтяжчий місяць – це останній. Тому що ворог весь час штурмує Мар’їнку, Авдіївку, зазнає значних втрат, але суне вперед. Намагається взяти чи до кінця року, чи є якісь інші терміни. Якщо рахувати за кількістю атак та за тиском на наші підрозділи - то крайній місяць цього року найважчий, - зазначив речник.

За словами Штупуна, у Мар’їнці на півночі ще знаходяться українські підрозділи, ворог продовжує обстрілювати захисників з артилерії. Однак він намагається вже більше тиснути на Новомихайлівку, додав він.

На Авдіївському напрямку росіяни використовують вже новітню техніку, зокрема Т-90.

Але вони також гарно горять, не гірше, ніж танки старих часів. Навіть ще краще, - сказав речник.

Нагадаємо, У Чорному морі на міні підірвалось цивільне судно під прапором Панами

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next