У Туреччині внаслідок ДТП загинуло 10 людей

У Туреччині внаслідок ДТП загинуло 10 людей

Внаслідок масштабної ДТП, що сталася в чорноморському регіоні Туреччини, загинули 10 людей, 59 отримали поранення.

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа.

У ланцюговій дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася сьогодні вранці о 04.36 у районі Текелер провінції Сакарія на шосе Північна Мармара, 10 людей загинули на місці події, 59 осіб отримали поранення, 8 із них у тяжкому стані. Постраждалих транспортували до лікарень 30 каретами швидкої допомоги, - заявив міністр.

Як зазначив губернатор провінції Сакарія Яшар Караденіз в ефірі телеканалу CNN Türk, причиною аварії стали несприятливі погодні умови, зокрема густий туман.

За попередньою інформацією, аварія сталася внаслідок зіткнення автомобіля та вантажівки, а потім в аварію потрапили інші транспортні засоби. За свідченнями очевидців, загибель деяких людей була спричинена наїздом автомобіля на тих, хто вийшов зі своїх автомобілів і спостерігав за першим ДТП.

Загалом у ДТП потрапили 7 транспортних засобів, з них 3 автобуси та 1 вантажівка. Через це ДТП на 6 годин було зупинено рух транспорту по шосе в напрямку Стамбула.

Нагадаємо, У Чорному морі на міні підірвалось цивільне судно під прапором Панами

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП на Рівненщині: зіткнулись вантажівка й легковик (фото) ДТП на Рівненщині: зіткнулись вантажівка й легковик (фото)
В аварію втрапив також екіпаж патрульної поліції, який прямував на місце автопригоди.
Фактично рознесло голови: на Київщині водій Lanos на величезній швидкості залетів під фуру, загинули 4 людини (фото, відео) Фактично рознесло голови: на Київщині водій Lanos на величезній швидкості залетів під фуру, загинули 4 людини (фото, відео)
Моторошна і дуже серйозна аварія сталася вранці 24 січня на трасі Одеса – Київ.
Loading...
Load next