Намагалися незаконно потрапити в Україну: прикордонники виловили в Тисі двох чоловіків

Намагалися незаконно потрапити в Україну: прикордонники виловили в Тисі двох чоловіків

Прикордонники врятували двох чоловіків, які намагалися перетнути Тису в гідрокостюмах і незаконно потрапити з Румунії в Україну. Через холодну течію річки втікачів відкинуло по різні береги.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Двоє закарпатців намагалися незаконно перетнути кордон з Румунії в Україну через Тису. Обидва “озброїлися” гідрокостюмами, проте з перших хвилин занурення втратили сили через холодну та потужну течію. Першого відкинуло на румунський берег, його витягли румунські прикордонники. Другого – на український, але самостійно вибратися з води він не міг, – йдеться в повідомленні.

Прикордонники витягнули “дайвера” та доправили у підрозділ, де надали сухий одяг та зігріли

Нагадаємо, Підірвав гранату у під’їзді житлового будинку: на Київщині затримали підлітка

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео) Двоє громадян Росії незаконно припливли в Україну, щоб відпочити в Одесі (відео)
Двоє росіян незаконно перепливли річку Ворсклу, щоб потрапити в Україну. Українські прикордонники затримали громадян Російської Федерації, які пояснили свій вчинок тим, що хотіли відпочити в Одесі.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next