У Києві зросла кількість загиблих від ракетного удару 29 грудня

У Києві зросла кількість загиблих від ракетного удару 29 грудня

У Києві кількість загиблих від ракетного удару 29 грудня зросла до 28 осіб.

Про це повідомили в Київській міській військовій адміністрації в понеділок уранці, 1 січня.

На жаль, тіла загиблих внаслідок ракетного удару ще продовжують знаходити. Рятувальники дістали з-під завалів ще одне тіло. На цю хвилину, ракетним ударом 29 грудня рашисти вбили вже 28 людей, –  йдеться в повідомленні.

Аварійно-рятувальні роботи тривають у цілодобовому режимі.

У Києві 1 січня оголошено жалобу.

Як відомо, вночі та зранку 29 грудня російські війська атакували Україну ракетами та дронами. Всього окупанти запустили по Україні 158 ракет та дронів. З них 114 знищили українські військові. Влучання фіксували у Києві та низці областей.

Цю атаку назвали одним із наймасованіших повітряних ударів по території України. Президент Володимир Зеленський зазначив, що Росія била “майже всім, що має у своєму арсеналі”: “кинджалами”, С-300, крилатими ракетами, БпЛА, стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505.

Нагадаємо, Китай з Тайванем неминуче «возз’єднаються» - Сі Цзіньпін

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Loading...
Load next