Глава МЗС Польщі закликав надати Україні далекобійні ракети

Глава МЗС Польщі закликав надати Україні далекобійні ракети

Світ має посилити санкції проти росії і надати Україні ракети дальнього радіусу дії після масованої атаки рф по Україні 2 січня, вважає міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.

Про це він заявив у Twitter (X).

Ми повинні відповісти на останню атаку по Україні мовою, яку розуміє Путін, – написав Сікорський.

Він закликав посилити санкції проти рф, щоб Москва не могла «створювати нову зброю з контрабандних компонентів», а також надати Києву ракети дальнього радіусу дії, які дозволять Україні знищити пускові майданчики й командні центри.

Раніше словацька президентка Зузана Чапутова, коментуючи масовану ракетну атаку рф 2 січня, наголосила на важливості допомоги Україні в її захисті від російської агресії.

Зранку 2 січня росія масовано атакувала ракетами Україну. У Києві зафіксовано падіння уламків ракет у Печерському, Оболонському, Голосіївському та Святошинському районах. Також є влучання у Харкові.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що росіяни запустили по Україні 99 ракети різних типів, з них 72 вдалося знищити.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба після масованої ракетної атаки рф чекає на реакцію та рішучі заходи західних країн.

Нагадаємо, Окупанти змінюють тактику масованих обстрілів України - британська розвідка

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next