Окупанти змінюють тактику масованих обстрілів України - британська розвідка

Окупанти змінюють тактику масованих обстрілів України - британська розвідка

Нещодавні ракетні обстріли України свідчать, що російські війська насамперед намагаються завдати ударів по оборонній промисловості, а не по енергетичним об’єктам, як це було минулої зими.

Про це у соцмережі Х повідомляє Міноборони Британії з посиланням на дані розвідки.

З 29 грудня 2023 року Росія збільшила інтенсивність ударів ракетами великої дальності проти України. Її військові задіяли значну частину запасів крилатих ракет, випущених з повітря, та балістичних ракет, які вони накопичили за останні місяці. Цілями нещодавніх ударів, швидше за все, були об’єкти оборонної промисловості України, - заявили у відомстві.

У Міноборони додали, що такий крок контрастує з минулою зимою, коли росіяни в першу чергу обстрілювали українську енергетичну інфраструктуру.

Було схоже на те, що Росія відновить цю кампанію з ударами по енергетичній інфраструктурі на початку грудня 2023 року, - заявили у відомстві.

Зазначається, що таке рішення Росії, можливо тимчасове, є зміною в підході обстрілів по Україні.

Російські планувальники майже напевно визнають все більшу важливість потужностей оборонної індустрії у той час, як вони готуються до довготривалої війни - підсумували у Міноборони.

Нагадаємо, В Естонії за рік поменшало українських біженців

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next