У Сумській області шукають диверсантів

У Сумській області шукають диверсантів

На прикордонній з Росією території Сумської області тривають комплексні контрдиверсійні заходи. Жителів регіону просять з розумінням до цього ставитися та повідомляти СБУ про підозрілих осіб.

Про це повідомляє Управління СБУ у Сумській області.

Зважаючи на правовий режим воєнного стану, який запроваджено на території нашої держави та з урахуванням прикордонного розташування Сумської області, на території регіону тривають комплексні контрдиверсійні заходи. Вони спрямовані на запобігання та нейтралізацію загроз розвідувально-підривної діяльності проти нашої держави, - йдеться в повідомленні.

Жителів області просять зберігати спокій, з розумінням ставитись до можливих незручностей та відповідально реагувати на законні вимоги учасників контрдиверсійних заходів.

За наявної інформації щодо підозрілих осіб, які перебувають у регіоні, особливо, якщо такі цікавляться розташуванням військових та стратегічно важливих об'єктів, підрозділів Сил оборони тощо, необхідно телефонувати на цілодобову лінію довіри Управління СБУ в Сумській області, за номером: 0891-200-533 або повідомляти на електронну адресу: [email protected].

Нагадаємо, Окупанти планують створити у школах на ТОТ Луганщини “музеї” війни проти України – ЦНС

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
СБУ затримала інформаторів РФ у Харкові, Одесі та Сєвєродонецьку (відео) СБУ затримала інформаторів РФ у Харкові, Одесі та Сєвєродонецьку (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ. 
Loading...
Load next