Росія зміцнює ресурси росгвардії на тлі потрясінь у сфері внутрішньої безпеки країни - британська розвідка

Росія зміцнює ресурси росгвардії на тлі потрясінь у сфері внутрішньої безпеки країни - британська розвідка

Росгвардія зміцнює свої ресурси та особовий склад на тлі потрясінь у сфері внутрішньої безпеки Росії, спричинених війною проти України.

Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії.

У звіті відомства нагадали, що з жовтня 2023 року до складу росгвардії увійшли підрозділи приватної військової компанії "Вагнер", а 3 січня 2024 року - батальйон "Восток" з так званої ДНР.

У розвідці Британії також додали, що РФ докладає зусиль для розформування угруповання "Каскад", яке спеціалізується на використанні безпілотників, щоб підпорядкувати його частині росгвардії.

Крім того, у липні 2023 року держдума РФ дозволила росгвардії використовувати важче озброєння.

Нові можливості разом з поповненням росгвардії досвідченими ветеранами з інших груп, ймовірно, означатимуть значне підвищення боєздатності, - зазначає британська розвідка.

Нагадаємо, Понад 900 бійців «Азову» вже 600 днів є у полоні - Асоціація родин захисників «Азовсталі»

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next