рф зазнала такої ж кількості загиблих, як і Радянський Союз 9-річної Афганської війни

рф зазнала такої ж кількості загиблих, як і Радянський Союз 9-річної Афганської війни
До такої кількості втрат призвела низка тактичних помилок росії.

За перші 3 місяці своєї так званої "спеціальної військової операції" рф зазнала такої ж кількості загиблих, як і Радянський Союз під час його 9-річної війни в Афганістані.

Про це повідомляє британська розвідка, передає ПравдаТУТ News.

Як зазначено, у зведенні розвідки, до такої великої кількості втрат рф призвели:

  • погана тактика на низькому рівні,
  • обмежене повітряне прикриття території,
  • відсутність гнучкості та командного підходу.

Рівень втрат російської армії  продовжує зростати під час наступу в східних областях України.

Російське суспільство в минулому виявилося чутливим до втрат під час війн. У міру зростання втрат в Україні вони будуть ставати все більш очевидними, а невдоволення війною в суспільстві та бажання озвучити це публічно можуть зростати, - йдеться у повідомленні.

Вас також може зацікавити стаття: Поки Луганщина стримує навалу — українське військо готується до масштабного контрнаступу влітку 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next